Actualitat

11/02/2014

Visoren Campus Manresa i la FUB promocionen els seus serveis a França i al nord d’Espanya

Visoren Campus està promocionant la seva residència a Manresa, juntament amb la FUB.

Durant els mesos de febrer i març, Visoren Campus està promocionant la seva residència a Manresa, juntament amb la FUB, a diverses fires del nord d’Espanya i de França. Amb això, preten donar a conèixer els avantatges d’estudiar a la FUB i residir a només dos minuts de la Universitat, juntament amb altres estudiants.

 

La primera fira es va celebrar a Montpellier entre el 30 de gener i el 1 de febrer, al Salon de l'Enseignement Supérieur de Montpeller. Posteriorment Visoren Campus i la FUB van estar presents al Forum des études supérieures et des métiers que es va dur a terme a Perpinyà el 4 de febrer. Actualment, aproximadament el 30% dels estudiants de la FUB són francesos, i per això, es va decidir donar a conèixer tant la Universitat com la residència per a estudiants en aquests dos esdeveniments.

La propera cita serà la Feria de Educación y Formación de Galicia – EDUGAL que es durà a terme a Pontevedra els dies 27 i 28 de febrer. Durant el mes de març, Visoren Campus i la FUB tenen previst estar presents al Saló de l’Ensenyament a Barcelona entre el 12 i el 16 de març i al Salón Europeo de la Formación a San Sebastián el 27 i 28 de març.

FUB_firaPerpinyà2
 
VISOREN Copyright © 2013
Tots els drets reservats